Nou
CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE

CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE

21,50 lei (TVA inclus)

04586

New product

CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE. Piele foarte uscată și crăpată

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

PANSAMENT PENTRU CĂLCÂIE. CREMĂ DERMATOLOGICĂ PENTRU CĂLCÂIE CRĂPATE. Piele foarte uscată și crăpată. Uree 10% - Prebiotic - Unt de Shea – Propolis - Ceară de albine – Activator de dublă ocluziune. Calmează instantaneu iritațiile. Reduce asprimea și fisurile. Accelerează regenerarea pielii. Dacă pielea picioarelor tale este: aspră și uscată, iar călcâiele tale sunt puternic crăpate, atunci alege soluția eficientă – Crema dermatologică pentru călcâie crăpate. Acționează de la prima aplicare: Datorită formulei concentrate și a ingredientelor atent selecționate, acționează ca un pansament regenerator, oferind pielii alinare și protecție îndelungată. Elimină eficient keratoza și reduce tendința de crăpare a călcâielor. Hrănește și hidratează în profunzime, elimină asprimea și ajută la refacerea epidermei deteriorate, redând picioarelor aspectul plăcut și îngrijit. Crema lasă pe piele un strat fin protector. Rezultate demonstrate: • instantaneu – elimină senzația de disconfort, hidratează și înmoaie pielea aspră – conform 96%* • după o săptămână – călcâiele sunt netede, pielea regenerată, protejată eficient de formarea calusurilor – conform 88%*.

MOD DE UTILIZARE: Aplică pe picioare, pe pielea curată și uscată, insistând pe porțiunile cu piele crăpată și întărită. Folosește-o zilnic, dimineața și seara. Pentru amplificarea efectului, după aplicare ține în picioare timp de 30 de minute o pereche de șosete din bumbac. PRODUS RECOMANDAT ȘI PERSOANELOR CU DIABET. *testat pe un grup de 25 de persoane.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj: 75 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare