Reduced price!
Pachet cadou Amberray

Pachet cadou AMBERRAY

27,25 lei (TVA inclus)

-50%

54,50 lei (TVA inclus)

New product

AMBERRAY este o gamă de cosmetice specializate pentru îngrijirea pielii, cu acțiune de întinerire și iluminare. Formulele bogate, bazate pe ingrediente active eficiente,  asigură rezultate spectaculoase, iar tenul își recapătă aspectul tânăr și radiant.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

AMBERRAY este o gamă de cosmetice specializate pentru îngrijirea pielii, cu acțiune de întinerire și iluminare. Formulele bogate, bazate pe ingrediente active eficiente, asigură rezultate spectaculoase, iar tenul își recapătă aspectul tânăr și radiant.

CREMĂ ILUMINATOARE ȘI DE NETEZIRE DE ZI SPF 30. Crema multifuncțională de zi cu micro-colagen, extract de chihlimbar și SEPIWHITE™ MSH reduce și netezește ridurile, hidratează, întinde și tonifică pielea, iluminează petele și uniformizează coloritul. REZULTAT: piele netedă și fermă, cu un colorit luminos și uniform. MOD DE UTILIZARE: Aplică crema zilnic dimineața pe pielea curată a feței, gâtului și a decolteului, masând ușor.Gramaj 50 ml

CREMĂ ILUMINATOARE ȘI STIMULATOARE DE NOAPTE. Crema multifuncțională de noapte cu micro-colagen, extract de chihlimbar și HYDROXYWHITE CLX stimulează funcția de regenerare a pielii, netezește ridurile, tonifică, reduce vizibil petele și decolorările, uniformizează coloritul pielii. REZULTAT: piele întinerită cu un colorit iluminat și uniform. MOD DE UTILIZARE: Aplică crema în fiecare seară pe pielea curată a feței, gâtului și a decolteului, masând ușor.Gramaj 50 ml

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare