Reduced price!
Balsam regenerant pentru scalp si par deteriorat

Balsam regenerant pentru scalp si par deteriorat

17,85 lei (TVA inclus)

-30%

25,50 lei (TVA inclus)

New product

Balsam regenerant pentru scalp si par deteriorat.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

BALSAM REGENERANT CU EXTRACT DE CHIHLIMBAR •PENTRU SCALP ȘI PĂR DETERIORAT • 100 % din Sânul naturii! Conferă părului tău forță și vitalitate! Balsamul JANTAR se bazează pe o formulă eficientă și atent verificată. Reprezintă fructul tradițiilor îndelungate în utilizarea proprietăților excepționale ale chihlimbarului. INGREDIENTE: Chihlimbarul îngrijește, întărește și hrănește părul, protejându-l și de acțiunea nocivă a factorilor externi; Trichogen® - stimulează creșterea și prelungește ciclul de viață al firului de păr. Vitaminele A, E și F -  îngrijesc, fortifică și hrănesc; Polyplant Hair® - fortifică părul slăbit, reduce căderea acestuia și îmbunătățește condiția scalpului și a rădăcinilor foliculilor de păr; d-pantenol – hidratează și calmează iritațiile scalpului. REZULTATE DEMONSTRATE: păr puternic, regenerat, plin de vitalitate, cu tendință de cădere diminuată. MAI APROAPE DE NATURĂ – 91% INGREDIENTE NATURALE; 0% PARABENI, ALCOOL ETILIC, COLORANȚI.

MOD DE UTILIZARE: Scoate protecția capacului, pulverizează preparatul la baza părului iar apoi masează scalpul. NU CLĂTI. A se folosi zilnic timp de 4 săptămâni până la ameliorarea stării părului, iar apoi de 2 ori pe săptămână pentru menținerea rezultatului. Pentru o îngrijire complexă recomandăm folosirea produselor din gama Jantar pentru părul deteriorat.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Gramaj:100 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare