Deodorant Multifunctional Pentru Picioare Si Incaltaminte

24,50 lei (TVA inclus)

10429

New product

DEODORANT MULTIFUNCTIONAL PENTRU PICIOARE SI INCALTAMINTE. 3 ingrediente cu actiune antimicotica

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

DEODORANT MULTIFUNCTIONAL PENTRU PICIOARE SI INCALTAMINTE. 3 ingrediente cu actiune antimicotica. 100% confort si prospetime de pana la 12 ore*. Elimina mirosul neplacut si protejeaza eficient de la prima utilizare. INDICATII: transpiratie in exces, mirosuri neplacute. Preparatul inovator utilizeaza tehnologia ODOUR STOP System care neutralizeaza mirosurile neplacute. Datorita ingredientelor active atent selectionate: AntiFungal 4F si DEOactive, asigura o actiune completa si eficienta. Formula inovatoare conceputa de specialisti podologi si medici dermatologi: neutralizeaza mirosul neplacut • are actiune antibacteriana • elimina transpiratia excesiva • reimprospateaza picioarele si incaltamintea.

MOD DE UTILIZARE: Aplicati de la o distanta de 10 de cm pe picioarele spalate si uscate si in interiorul incaltamintei. Se recomanda utilizarea zilnica. A se agita inainte de utilizare. ATENTIE: Recipient sub presiune. Poate exploda la incalzire. A nu se pastra in apropierea surselor de caldura, de aprindere, a focului deschis, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! Nu pulverizati spre flacara deschisa sau pe material incandescent. Recipient sub presiune. Nu gauriti si nu ardeti recipientul, chiar si dupa folosirea completa. A se feri de expunerea la soare. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50°C/122°F. A nu se lasa la indemana copiilor. Pericol. Extrem de inflamabil.

TESTAT DERMATOLOGIC.testat pe grup de 25 de persoane.

Termen de valabilitate/lot: A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Gramaj:150 ml

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare