Reduced price!
Emulsie lifting de fata SPF15 de ZI ”NEURO LIFT +”

Emulsie lifting de fata SPF15 de ZI ”NEURO LIFT +”

26,25 lei (TVA inclus)

-50%

52,50 lei (TVA inclus)

New product

Preparat specializat, multifunctional, pentru ingrijirea intensiva a pielii mature, cu semne vizibile de densitate redusa, riduri sesizabile si fermitate scazuta.

Comenzi telefonice

0741 407 527

Luni-Vineri: 09:00-17:00

Produs testat dermatologic
– Certificat de Calitate ISO 9001: 2008;
– Certificat de Buna Practica de Fabricatie GMP ISO 22716:2007;
– Certificat pentru Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2005.

Emulsia Lifting este un preparat specializat, multifunctional, pentru ingrijirea intensiva a pielii mature, cu semne vizibile de densitate redusa, riduri sesizabile si fermitate scazuta. TRIPLA ACTIUNE: LIFTING – garanteaza o netezire vizibila, multistrat, a pielii. TONIFIERE – fortifierea structurilor de sustinere ale pielii, stimularea productiei de colagen si protejarea lui de degradare. ANTIRID – umplerea ridurilor, inhibarea proceselor de formare si de adancire ale acestora. PUTEREA INGREDIENTELOR REVOLUTIONARE: NEUROPEPTIDE – o peptida neuroactiva de ultima generatie care reduce contractiile musculare responsabile de formarea ridurilor de expresie. Inhiba eficient procesele de formare si de adancire ale ridurilor. LIFTING-4D – un polimer special care formeaza la nivelul pielii o retea tridimensionala care confera un efect imediat, vizibil si sesizabil de lifting. Prin fortifierea structurilor de sustinere la toate nivelurile pielii, se amelioreaza conturul fetei, fermitatea si elasticitatea. HYDROXYPROLISILANE CN® – o combinatie intre siliciu si a hidroxiprolinei, care regenereaza puternic pielea, influenteaza regenerarea si citostimularea celulelor, stimuleaza sinteza fibroblastelor si netezste vizibil structura pielii.  

Mod de aplicare: se aplica o cantitate mica de emulsie pe pielea curata a fetei, gatului si pe decolteu, evitand zona ochilor. A se folosi zilnic, dimineata.

TESTAT DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: A se folosi, preferabil, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Aflati cum ajung la dumneavoastra produsele:

Promo Plus asigura transportul produselor pe care le-ati comandat, prin curierul rapid Fan Courier. Costul transportului este in functie de valoarea comenzii:

  • Daca ati comandat online, indiferent de valoarea comenzii, costul transportului va fi de 15 RON .
  • Daca sunteti din orasul Suceava, transportul este GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Produsele vor ajunge la destinatie in maxim 3 zile lucratoare de la primirea confirmarii comenzii.

Modalitati de plata:

Puteti plati produsele comandate, la livrare, sub forma de numerar, in lei, conform valorii din documentele fiscale primite (factura si chitanta) sau online, direct cu cardul.

Produse asemanatoare