Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Gel intim cu extracte naturale. Ai grijă de tine așa cum meriți!

Atunci când vine vorba despre igiena intimă, primul nostru gând zboară la un gel intim care să ne ofere protecția și igiena adecvate. Produsele pe care le folosiți în acest scop trebuie alese cu mare atenție, pentru că vorbim de o zonă sensibilă, iar flora vaginală se poate dezechilibra foarte ușor.

Gel intim – recomandarea Farmona

În ceea ce privește recomandarea noastră de gel intim, avem pentru voi mai multe opțiuni, în funcție de preferințele personale și de stilul de viață individual.

Gama de produse Herbal Care vă pune la dispoziție trei tipuri de geluri intime, fiecare având acțiune specifică. 

Gelul Delicat cu Extract de Cistus este recomandat în special pentru pielea sensibilă. Curăță și calmează iritațiile din zona intimă. Formula extrem de delicată și inodoră îți asigură senzația de prospețime și confort. ingrediente active: extras de cistus, extract de bumbac, pantenol, alantoină.

Gelul Protector cu Extract de Coajă De Stejar este ideal mai ales persoanelor predispuse la apariția infecțiilor vaginale, datorită extractului de coajă de stejar care are o acțiune astringentă și calmantă. Alte ingrediente care fac parte din compoziția gelului se numără: extractul de cimbru de câmp, prebiotic și alantoina.

Gelul Calmant cu Extract de Albăstrele este recomandat în cazul iritațiilor. Reface echilibrul fiziologic al microflorei din zona intimă. Ingrediente active: extract de albăstrele, extract de ceai verde, acid lactic, alantoină.

A doua gama pe care v-o propunem este Nivelazione. 

Gel calmant cu prebiotic pentru igiena intimă. Curăță excelent, fără să afecteze stratul natural protector al pielii și asigură prospețime îndelungată și senzație de curățenie pentru întreaga zi. Acționează tonifiant și regenerant, ajută în profilaxia antifungică și mărește rezistența la infecții, diminuând disconfortul din zona intimă.

Emulsie calmantă delicată pentru igiena intimă. Calmează iritațiile, mâncărimile și roșeața, aducând alinare pielii sensibile. Previne formarea mirosurilor neplăcute, ajută microflora naturală și menține un pH ușor acid corespunzător zonei intime.

Soluție ginecologică hidratantă pentru igiena intimă. Hidratează excelent, reducând senzația de uscăciune și disconfort, calmează iritațiile din zona intimă și grăbește procesul de regenerare al epidermei. Folosit cu regularitate reface starea normală a pielii și a mucoaselor, calmează mâncărimile, iritațiile și roșeața, amplificând senzația de confort.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor naturale.
Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.
Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.
Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x