Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Gel de duș copii & bebeluși Herbal Care Kids

Pentru copiii noștri alegem întotdeauna doar ce e mai bun, nu-i așa? Înțelegând preocuparea părinților de a folosi pentru cei mici produse cu ingrediente naturale, adecvate vârstei, Farmona a creat o gamă special dedicata igienei și îngrijirii copiilor – Herbal Care Kids – care cuprinde gel de duș copii & bebeluși, șampon copii & bebeluși, precum și cremă de corp sau față. Toate produsele pot fi vizualizate aici – Îngrijirea copiilor.

De ce să alegi un gel de duș copii & bebeluși marca Herbal Care Kids?

Când vine vorba despre produsele noastre, indiferent că sunt destinate adulților sau copiilor, nu facem nicio concesie în ceea ce privește calitatea produselor. Filosofia firmei combină ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficiența cosmeticelor naturale.

Produse Herbal Care Kids pentru băiță – gel de duș copii & bebeluși

3în1 Gel delicat pentru baie și duș cu floare de in. Cu flori de in și aloe, acest gel a fost creat pentru îngrijirea pielii și părului copiilor,începând cu vârsta de 6 luni. Bazat tot pe o formulă 100% vegană, cu extracte din plante obținute din surse regenerabile, produsul are în compoziția sa 99% ingrediente naturale. Florile de in redau moliciunea și previn uscarea excesivă; sucul de aloe hidratează, calmează iritațiile și regenerează simțitor; la elaborarea acestei formulei am folosit apă pură de munte și întreaga noastră experiență, de aceea suntem siguri de rezultate. Gelul delicat curăță cu blândețe, lasând pielea catifelată, iar părul ușor de pieptănat.

Ulei bifazic pentru baie cu floare de migdal. Vă recomandăm acest ulei de baie în locul unui gel de duș, dacă cel mic se confruntă cu o piele uscată. Este potrivit începând cu vârsta de 6 luni. Uleiul bifazic curăță cu blândețe și hrănește pielea. La elaborarea acestei formulei am folosit: floarea de migdal, care îngrijește și catifelează pielea delicată; sucul de aloe hidratează, calmează iritațiile și regenerează vizibil.

Emulsie cremoasă pentru baie și duș cu floare de bumbac. Cu bumbac, aloe și emolienți pentru spălarea corpului, acest produs a fost creat pentru îngrijirea pielii sensibile și delicate a bebelușilor, chiar de la 6 luni de viață. Ingrediente: floarea de bumbac – catifelează și redă pielii moliciunea; sucul de aloe hidratează, calmează iritațiile și regenerează vizibil; emolienții protejează pielea de factorii externi și de deshidratare.

Odată ales produsul potrivit pentru copilul tău, nu uita că după băiță este întotdeauna binevenit un masaj ușor. Pentru asta, îți recomandăm balsamul ultra-hidratant cu bumbișori de bumbac, aloe și gălbenele. Acesta este potrivit mai ales copiilor cu o piele sensibilă și uscată, oferindu-le hidratarea optimă și calmând iritațiile și senzația de mâncărime care pot apărea în cazul lor.

Pentru față, folosiți crema emolientă cu gălbenele, care regenerează simțitor pielea și o protejează de acțiunea factorilor externi.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x