Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Exfoliere piele: alege îngrijirea Farmona pentru o piele de invidiat

Îngrijirea adecvată a corpului presupune un ritual pe care trebuie să îl respecți cu regularitate, pentru a te bucura mereu d eo piele fină, dar mai ales sănătoasă. De asemenea, respectarea pașilor de îngrijire a pielii, începând de la exfoliere piele și hidratare sunt deosebit de importanți pentru prevenirea problemelor neplăcute, precum celulita și vergeturile.

Exfoliere piele: beneficii și avantaje pe termen lung

Suntem asaltate zi de zi cu sfaturi de îngrijire, iar primul sfat de acest gen este hidratarea. Da, este foarte importantă, atât intern (printr-un consum adecvat de apă), cât și extern, prin folosirea produsele adecvate de îngrijirea corpului: creme, unturi, loțiuni.

Dar, pentru a te bucura cu adevărat de o piele catifelată și foarte bine hidratată, nu trebuie să săriți pentru un pas deosebit de important: exfoliere pielii.

Datorită acestui procedeu simplu, celule moarte de la nivelul pielii sunt eliminate, permițând astfel o mai bună absorbție a ingredientelor active din crema de corp. 

Exfoliere piele: cele mai importante beneficii:

  • piele catifelată;
  • menține fermitatea pielii;
  • permite o mai bună hidratare și hrănire a pielii cu substanțele active din creme;
  • previne celulita și vergeturile și ajută la remedierea mai rapidă a acestor probleme, prin stimularea circulației sângelui.

Alege gamele de exfoliante de la Farmona, cu ingrediente naturale

Scrubul (exfoliantul) este un produs cosmetic care îndepărtează celule moarte prin exfoliere. Această exfoliere se realizează cu ajutorul unor ingrediente ușor abrazive, precum zahărul sau cafeaua. Totodată, scrubul stimulează circulația sângelui, detoxifică piele, o ajută să fie mai elestică.

Scruburile de la Farmona conțin ingrediente naturale, precum uleiuri din fructe și vitamine, care și-au dovedint eficiența de-a lungul timpului. La baza tuturor produselor cosmetice FARMONA se află ingrediente active naturale și extracte de înaltă puritate ecologică. Ingredientele active sunt selecționate cu mare precizie, combinându-se armonios pentru a asigura o îngrijire „în armonie cu natura“, adică să fortifice mecanismele naturale și să-i redea pielii echilibrul.

Descoperă toată gama noastre de SUGAR SCRUBS de la Tutti Frutti și Sweet Secret.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x