Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Creme de mâini Farmona. Sfaturi pentru îngrijire

Mâinile sunt instrumentele noastre cele mai de preț, cele cu care avem grijă de noi și, mai ales, de cei dragi din viața noastră: copii, partener, părinți și bunici, animăluțe pufoase etc. Din mâinile noastre ies zilnic lucruri minunate, de aceea este atât de important să avem grijă de ele, să le oferim hidratarea și atenția de care au nevoie. De aceea, este bine să ai în kitul tău de îngrijire câteva creme de mâini, pentru diverse situații.

Creme de mâini. Ghid de îngrijire a mâinilor

Mâinile iau contact cu medii dintre cele mai diferite (frig, aer uscat, produse de curățenie, geluri și servețele dezinfectate etc.), care în timp duc la uscarea excesivă a pielii sensibile, răni la nivelul epidermei, usturime etc. De aceea, este foarte important să ai grijă, după spălarea eficientă a mâinilor, să folosești o cremă hidratantă.

Ghid îngrijire mâini

– folosește mănuși atunci când faci curățenie/speli vase, îndeosebi când utilizezi produse irtitative (clor, degresante, dezinfectanți pe bază de alcool etc.)

– ferește mâinile de frigul excesiv, folosind o cremă protectivă și mănuși călduroase, din materiale naturale (lână, piele)

– aplică zilnic o cremă ușoară, care nu lasă mâinile încărcate. Ține mereu în trusa te din geantă o cremă de mâini cu o formulă hidratantă, dar care să nu-ți lase mâinile „unsuroase”. În fiecare seară, înainte de culcare, folosește cremă de mâini hidratantă (poate fi o formulă mai bogată, care să acționeze pe timpul nopții);

– folosește o mască pentru mâini și unghii o dată pe săptămână; este important să ai grijă ca unghiile și cuticulele să fie la fel de bine îngrijite.

Tipuri de creme de mâini

În funcție de problemele cu care te confrunți, există mai multe tipuri de creme de mâini, care să te ajute să-ți recapeți pielea fină și delicată. Noi îți prezentăm, în cele ce urmează câteva sortimente din gama noastră de produse:

Crema de mâini regenerantă este ideală pentru pielea foarte uscată și deteriorată.

Crema de mâini nutritivă hrănește și îngrijește pielea, dar și unghiile moi. Sunt potrivite pentru a fi utilizate zilnic, iar în funcție de ingredientele active pot avea o formulă mai ușoară sau mai densă (mai bogată pentru pielea foarte uscată).

Crema dermatologică reparatoare este alegerea potrivită dacă pielea mâinilor tale este foarte uscată, deteriorată și predispusă la iritații, aspră și crăpată, iar unghiile sunt subțiri și despicate.

Crema-mască pentru mâini înmoaie și hidratează cuticulele foarte deteriorate și uscate, întărește suprafața unghiei, hrănește pielea, reface stratul natural protector al epidermei, uniformizează coloritul unghiilor, netezește pielea mâinilor și a epidermei din jurul unghiei, calmează iritațiile și ameliorează funcționarea barierei de protecție a epidermei.

 

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x