Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Cremă de față cu SPF

Prevenția este mama sănătății, dar și a tinereții. Pentru a ne bucura cât mai mult timp de un ten luminos și sănătos, trebuie să ne îngrijim de el în mod adecvat. Așadar, indiferent de anotimp și de expunerea la soare, folosește întotdeauna o cremă de față cu SPF, pentru a preveni petele pigmentare, îmbătrânirea prematură etc.

Cremă de față cu SPF – recomandările specialiștilor Farmona

În funcție de anotimp sau de zona în care călătorești (unde poate fi soare mai puternic sau nu) optează pentru gradul de protecție pe care să îl aibă crema ta de față. În cele ce urmează, îți vom prezenta mai multe creme de față cu SPF 50, dar și cremă de față cu SPF 10 sau cremă de față cu SPF 30.

Cremă barieră regeneratoare de zi cu SPF 50, Ideal Protect. Este un preparat specializat cu rol regenerator – protector, care se adaptează nevoilor fiecărui tip de ten, protejând pielea de radiațiile solare și calmând iritațiile. Formează un strat fin care regenerează pielea și o protejează de acțiunea nefavorabilă a soarelui. Recomandată:

 • pentru protecția zilnică împotriva razelor UV;
 • după tratamentele cosmetice care afectează epiderma sau a altor tratamente care necesită fotoprotecție,cum ar fi: mezoterapia cu microace,microdermabraziunea,tratamentele cu acizi, tratamentele cu laser.

Cremă de față activ oxigenantă cu SPF 15, Anti Pollution. Este o cremă ideală pentru persoanele care au tenul cenușiu și obosit, expus la factori poluanți. Crema are triplă acțiune:

 • oxigenantă: stimulează circulația și transportul oxigenului în celulele epiteliale, mărindu-le astfel vitalitatea;
 • protectoare: activează potențialul natural de protecție al pielii și îi reface mecanismele corecte de regenerare celulară. Protejează pielea de impactul nociv al radiatiilor UV și al aerului poluat;
 • anti-îmbătrânire: reduce semnele vizibile ale trecerii timpului și ale acțiunii nefavorabile ale factorilor de mediu asupra pielii.

Cremă pentru reducerea petelor SPF 30 de zi, Revolu C White. Cu vitamina C. Este un preparat specializat, cu acțiune multifuncțională, diversificată și complexă, destinată îngrijirii zilnice a tenului cenușiu, cu pete vizibilee, colorit neuniform și predispus modificărilor de pigmentare. Triplă acțiune:

 • albire– garantează albirea treptată a petelor provocate de soare, acnee, modificările hormonale și îmbătrânire. Inhibă acțiunea tirozinazei ducând la uniformizarea coloritului pielii;
 • iluminare – redă tenului strălucirea naturală și aspectul uniform și proaspăt;
 • protecție – crește rezistența pielii la apariția de noi modificări de pigmentare.

Cremă iluminatoare și de netezire de zi SPF 30, Amberray. Netezește ridurile, uniformizează coloritul, protejează de razele UVA/UVB. Crema multifuncțională are acțiune rejuvenantă și iluminatoare.

Biocremă de lux zi SPF 10, Skin Aqua Intensive. Formula bogată și unică a biocremei, concepută pe bază de ingrediente active, asigură rezultate eficiente, îmbunătățește condiția pielii, prelungindu-i aspectul plăcut și tânăr. Ingrediente active: coral și alge atlantice; acid hialuronic, colagen și vitamina E; filtru UV.

Emulsie lifting de față SPF15, Neuro Lift +. Emulsia Lifting este un preparat specializat, multifuncțional, pentru îngrijirea intensivă a pielii mature, cu semne vizibile de densitate redusă, riduri sesizabile și fermitate scăzută. Triplă acțune:

 • lifting – garantează o netezire vizibilă, multistrat, a pielii;
 • tonifiere – fortifierea structurilor de susținere a pielii, stimularea producției de colagen și protejarea lui de degradare;
 • antirid  – umplerea ridurilor, inhibarea proceselor de formare și de adâncire ale acestora.

Cremă matifiantă de zi SPF 15, Dermacos. Are o consistență lejeră, destinată tenului mixt, gras sau acneic. Acțiune multiplă:

 • matifiază și combate excelent efectul de luciu inestetic al pielii;
 • previne producția excesivă de sebum;
 • reduce simptomele acneei;
 • diminuează iritațiile și roșeața;
 • îmbunătățește condiția și coloritul pielii;
 • protejează de acțiunea nefavorabilă a razelor UV;
 • lasă pielea proaspată și catifelată la atingere pe durata întregii zile.

 

Sperăm că ți-au fost de folos recomandările noastre. Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x