Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Cremă antirid cu extract de iris siberian și celule stem vegetale

Ridurile sunt o problemă pentru toată lumea, însă femeile cu siguranță fac un efort în plus pentru a le estompa. Primul pas pentru a evita sau estompa ridurile este o cremă antirid, pe care e bine să o folosești zi de zi, pentru un efect vizibil.

Așa cum știi, ridurile pot să apară de la persoane tinere, pentru că ele nu sunt cauzate numai de bătrânețe, ci și expunerea la soare, deshidratare, de la diversele expresii faciale etc.

De aceea, este bine ca încă din timp să folosești o cremă de față cu SPF și o cremă hidratantă pentru noapte, să consumi apă și să utilizezi ochelarii de soare pentru a evita încruntările și apariția ridurilor de expresie.

Cremă antirid cu extracte naturale, pentru frumusețea ta

Așa cum bine știi, produsele cosmetice Farmona au la bază extracte din ingrediente naturale, în concentrații optime pentru a-ți oferi cea mai bună și eficientă îngrijire. În gama de creme antirid, vrem să îți prezentăm produsele cu extract de iris siberian de la Herbal Care, ideale pentru îngrijirea zilnică a tenului.

Cremă antirid cu Iris Siberian si Celule Stem Herbal Care – ideală pentru toate tipurile de ten. Eficiența acestei creme stă în formula sa care combină ingredientele cu efect antirid, alături de cele care păstrează hidratarea optimă a pielii:

– extractul de iris siberian, care netezește pielea tenului și îți oferă o barieră protectoare;

– celulele stem vegetale stimulează regenerarea naturală a pielii și îi uniformizează coloritul;

– cocktailul de vitamine redă luminozitatea și vitalitatea tenului;

– uleiul de migdale păstrează nivelul optim de hidratare a pielii.

Pentru că zona din jurul ochilor este cea mai predispusă la formarea ridurilor, folosește alături de crema de față și roll-on-ul special conceput pentru zona sensibilă a ochilor. Acesta conține, pe lângă ingredientele din cremă, și extract de cofeină pentru stimularea microcirculației, precum și acid hialuronic, a cărui eficiență antirid este recunoscută.

De asemenea, exfoliază ușor pielea de pe față o dată pe săptămână pentru a o ajuta să absoarbă mai bine ingredientele din produse și folosește o dată sau de două ori și crio-masca Herbal Care cu extract de iris siberian și celule stem, îmbogățită cu lipopeptidele (stimulează sinteza de elastină, ameliorând elasticitatea pielii) și ulei abisinian  (care completează lipidele pierdute, netezește și hidratează).

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x