Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Cremă anticelulitică. Este utilă?

Celulita este groaza oricărei femei care își dorește un corp fără cusur, așa că nu e de mirare că majoritatea doamnelor și domnișoarelor apelează la remedii diverse în lupta cu aspectul de coajă de portocală, o cremă anticelulitică fiind, cel mai adesea, cea mai la îndemână „armă”.

Cremă anticelulitică – beneficii și rezultate

Produsele anticelulitice sunt foarte utile, atât timp cât sunt integrate într-o rutină de îngrijire pe care o respectați. Crema anticelulitică trebuie aplicată prin masaj anticelulitic, realizat constant. De asemenea, pentru ca aceasta să fie eficientă, trebuie ca stilul nostru de viață să fie unul echilibrat. Asta înseamnă să adoptăm o alimentație care să curpindă toți nutrienții de care avem nevoie (nu trebuie să renunțați definitiv la un desert, dar să încercați să nu îl transformați într-un obicei zilnic), să ne ferim de diete/regimuri restrictive (atât din cauza efectului yo-yo, cât și pentru că din cauza lor putem avea numeroase carențe care se văd pe corpul nostru și-n exterior) și să facem mișcare. Chiar și plimbări zilnice, de cel puțin 30-40 de minute, sunt un bun început și ar trebui să devină un obicei.

Pe lângă aplicarea unei creme cu efect anticelulitic, este important să avem grija ca, o dată pe săptămână, să folosim un scrub gentil, care să curețe celulele moarte de la suprafațe pielii. Ideal ar fi ca și acesta să aibă ingrediente utile în lupta cu celulita. Veți vedea că pielea va deveni mătășoasă, catifelată, iar nutrienții din cremă se vor absorbi mai ușor în piele.

Desigur, trebuie să vedeți dacă apariția celulitei este cauzată doar de regimul de viață (alimentație, mișcare, rutina de îngrijire) sau dacă nu are cauze precum dereglările hormonale, de exemplu.

În concluzie, crema anticelulitică este eficientă în lupta cu celulita, atâta vreme cât o includem într-o rutină sănătoasă/echilibrată de viață. De una singură, aceasta nu poate face minuni. De asemenea, nu vă așteptați ca un tratament să dea rezultate de pe o zi pe alta. Așa cum nu s-a format de azi pe mâine, celulita are nevoie de timp pentru a dispărea sau pentru a o diminua, iar asta depinde de la organism la organism și de măsurile pe care le ia fiecare. Oricât de mult ne-ar plăcea sau nu, celulita afectează 90% dintre femei și rareori dispare complet. Ea poate fi diminuată, pentru a nu mai oferi un aspect neplăcut. Important este să faceți ce vă stă în putință pentru a schimba aspectele care vă deranjează, fără a vă pune sănătatea în pericol și fără a vă face mereu procese de conștiință. În fond, totul stă în atitudinea ta, în felul în care gândești, te miști și știi să te pui în valoare.

Tratamente anticelulitice de la Farmona

În gama de produse Farmona, veți descoperi o gamă variată de produse de îngrijire cu efect de reducere a celulitei. Avem o gamă atât pentru îngrijirea zilnică – Nivelazione Slim și Nivelazione Turbo Slim, cât și una profesională, destinată saloanelor de înfrumusețare/masaj – Guarana Slim.

Produsele noastre conțin ingrediente de cea mai înaltă calitate, în combinații gândite pentru a fi cât mai eficiente în tratarea problemelor pielii, cum e în acest caz celulita. De la creme, la serurir, peelinguri sau uleiuri pentru masaj, la noi găsiți toate tipurile de produse destinate luptei împotriva celulitei, pe care le puteți combina pentru rezultate eficiente.

Nu uita! Aplică tratamentele anticelulitice Farmona printr-un masaj gentil, dar ferm, menține un regim alimentar echilibrat, alege să mergi pe jos cât mai mult și oferă-ți timp pentru rezultate – ele vor apărea.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x