Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Călcâie crăpate, sfaturi și remedii

Ai călcâie crăpate? Acum că vara bate la ușă, călcâiele crăpate devin și o problemă de estetică. Hai să aflăm împreună cum poți rezolva problema aceasta supărătoare, cu ajutorul produselor Nivelezione.

Cremă călcâie crăpate Nivelazione

Dacă te confrunți des cu problema călcâielor crăpate, atunci trebuie să ai mereu la îndemână Pansamentul pentru călcâie crăpate Nivelazione. Acesta conține o combinație de ingrediente, precum uree, prebiotic, unt de shea, propolis, ceară de albine. Calmează iritațiile imediat și oferă protecție îndelungată. De la primele utilizări vei observa că pielea picioarelor va fi mai hidratată și mai moale. După numai o săptămână te vei bucura de călcâi netede și regene­rate, protejate împotriva calusurilor.

Rezultate demonstrate:

• instantaneu – elimină senzația de disconfort, hidratează și înmoaie pielea aspră – conform 96%*

• după o săptămână – călcâiele sunt netede, pielea regenerată, protejată eficient de formarea calusurilor – conform 88%*.

*testat pe un grup de 25 de persoane.

Produsul este recomandat și persoanelor cu diabet.

Sfaturi pentru picioare sănătoase și călcâie frumoase

  1. Folosește o sare de baie cu plante pentru picioare. Iti recomandăm sarea Nivelazione pentru piele uscată, aspră și foarte aspră. Diluați sarea de baie în apa călduță și scăldați-vă picioarele timp de aproximativ 15 minute. Faceți băi la picioare de cel putin două ori pe săptămână.
  2. Pentru prevenirea bătăturilor și a calusurilor, utilizează un deodorant pentru picioare. Acesta previne transpirația abundentă a picioarelor și mirosurile neplăcute. Are acțiune antibacteriană, pentru extraprotecție.
  3. Evită să stai foarte mult în picioare și folosește încălțăminte de calitate, confortabilă.
  4. Masează-ți usor picioarele în fiecare seară, aplicând o cremă hidratantă, pentru a pune sângele în mișcare, mai ales după o zi solicitantă.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor naturale.
Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.
Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.
Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x