Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Cadouri de Moș Nicolae

Am pregătit cele mai parfumate cadouri de Moș Nicolae, pentru cei cuminți. Pe 5 decembrie, seara, Moș Nicolae e pregătit să umple ghetuțele cu ceva buuun… de la Farmona. Alege pachetele cadou preferate și adu un strop de bucurie celor dragi din familia ta. Avem câte ceva pentru fiecare.

Cadouri de Moș Nicolae: alege pachetele noastre cadou și alte produse minunate, pentru cei dragi

Cadouri pentru ea

Pentru că Moș Nicolae, de obicei ne aduce ceva dulce, noi ne-am gândit că cele mai potrivite dulciuri, anul acesta, ar fi cele care ne ajută să avem o piele hidratată, tonifiată și delicios parfumată. Așadar, fără griji pentru siluetă, îi recomandăm Moșului drag să ăună în săculețul lui, pachetele cadou de la Tutti Frutti și Sweet Secret.

  • Pachetul cadou Sweet Secret „Ciocolată, chillie, zmeură, lime” conține: gel hibrid de baie și duș & exfoliant și mască nutritivă de corp. 
  • Pachetul cadou Sweet Secret „Portocale, scorțișoară, caramel” conține: gel hibrid de baie și duș & cremă regenerantă de corp.
  • Pachetul cadou Tutti Frutti „Pere și merișoare” (1) conține: gel de baie și duș & spray hidratant de corp.
  • Pachetul cadou Tutti Frutti „Pere și merișoare” (2) conține: gel de baie și duș & unt hidratant de corp.

Desigur, cele care preferă puțin glam și prospețime în viața lor, pot primi, dacă au fost cuminți, unul dintre pachetele cadou Jantar (cu extract de metale prețioase și chihlimbar) sau Herbal Care (cu extracte naturale din plante):

  • Pachetul cadou Jantar corp „Chilimbar și Argint” conține: lapte de corp cu argint coloidal 200 ml + balsam de mâini cu argint coloidal 100 ml.
  • Pachetul cadou Jantar corp „Chilimbar și Platină” conține: balsam regenerant de corp cu platină coloidală 200 ml + ser regenerant S.O.S. pentru mâini cu platină coloidală 100 ml.
  • Pachetul cadou Jantar corp „Chilimbar și Aur” conține: cremă nutritivă de corp +cremă de mâini.
  • Pachetul cadou Herbal Care „Trandafir și Măsline” conține: cremă rejuvenantă cu trandafir sălbatic zi/noapte + cremă mâini cu măsline și măceșe.
  • Pachetul cadou Herbal Care „Iris Siberian” conține: cremă antirid cu iris siberian și celule stem zi/noapte + tonic hidratant pentru ten.

Cadouri pentru el

Nu am uitat nici de domni. Și pe ei îi puteți răsfăța cu câteva produse speciale pentru ei, cum ar fi:

Cremă de mâini nutritivă & calmantă special concepută pentru mâinile puternice ale domnilor. Formula concentrată, special elaborată pe bază de matriță binară protectoareasigură o acțiune eficientă și precisă, regenerează și protejează pielea mâinilor bărbătești, asigurându-le aspectul sănătos. Prebioticele protejează eficient și întăresc microflora fiziologică sănătoasă, redând pielii echilibrul natural.

Tratament fiole împotriva căderii părului – pentru barbati de la Radical Med. Este un preparat de specialitate, de ultimă generație, pentru părul slăbit și pentru combatarea căderii acestuia. Ingredientele active inovatoare și în concentrație mare, asigură o acțiune eficientă pe mai multe niveluri, eliminând cauzele principale ale căderii părului. Ingrediente active: Pro-Hair Booster 4H, Trichogen®, extract de coada calului (Equisetum arvense), complex de vitamine A, E, F, Provitamina B5, Inutec.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Tu ce vrei să primești de la Moș Nicolae?

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x