Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Cadouri de 8 martie: cosmeticele Farmona, surprizele ideale

Cele mai bune cadouri sunt cele care îmbină utilul cu plăcutul. În ceea ce privește o femeie, cu un set de cosmetice de calitate foarte bună, care să-i îngrijească și răsfețe corpul, nu ai cum să dai niciodată greș. Aceste este și unul dintre motivele pentru care cosmeticele Farmona sunt cele mai bune cadouri de 8 martie.

Trebuie să mai știi ceva: dacă faci cumpărături de minimum 100 de lei, până pe 30 martie, primești și tu un cadou – un șampon Herbal Care cu extract de hamei. 

Cadouri de 8 martie pentru mama

Dacă vrei să îți surprinzi mama cu un cadou, atunci sugestiile noastre sigur îți vor fi de folos. Poți opta pentru creme și măști pentru ten cu ingrediente naturale, geluri de duș, creme și unturi de corp care îmbină armonios puterea celor mai pure extracte din plante, dar și pentru produsele special dedicate îngrijirii mâinilor și a picioarelor. Alege produsele preferate și creează-i un set personalizat, dedicat îngrijirii zilnice.

De asemenea, până pe 28 februarie poți beneficia de reducerea de 50% la produsele Nivelazione și Nivelazione Skin Therapy  pentru îngrjirea picioarelor, dar și de o mască pentru față de la Herbal Care, pe care o primești cadou la comandarea oricărui produs Anti Pollution, dedicat îngrijirii tenului.

Cadouri de 8 martie pentru sora & cea mai bună prietenă

Pentru sora ta și/sau pentru cea mai bună prietenă îți recomandăm gama Sweet Secret – într-adevăr secretul dulce cu care îți menții pielea strălucitoare, bine hidratată și tonică. Orice baie sau duș va deveni răsfățul suprem, cu note onctuase de ciocolată și caramel, ori note spicy de chillie. Produsele cosmetice pentru îngrijirea corpului sunt îmbogățite cu ingrediente excepționale și note olfactive sofisticate, care îți garantează rezultate eficiente și momente de plăcere și relaxare. Iar dacă achiziționezi oricare.

Și… SURPRIZĂ! Comandă orice produs din gama Sweet Secret si primești cadou un Gel de baie și duș cu portocale. Oferta este valabilă până pe 28 februarie 2021.

cadouri de 8 martie

O altă gama apreciată de femeile de pretutindeni este Tutti Frutti, special concepută pentru toți cei care iubesc mirosurile fructate ale produselor cosmetice. Mai mult decât atât, nu doar mirosul irezistibil și textura lor delicată fac produsele din această categorie neamipomenite, ci și faptul că ele conțin ingrediente natural: vitamine (A, E, F) și uleiuri naturale din fructe pline de substanțe nutritive… dacă pielea ta ar putea vorbi, ți-ar cere doar atât! Descoperă produsele irezistibile și oferă un cadou de 8 martie plin de prospețime, cu care sigur îți vei bucura prietenele.

Desigur, din lista noastră de idei pentru cadouri de 8 martie nu putea lipsi gama de produse Jantar, una dintre gamele noastre preferate – o atingere prețioasă, pentru o piele cu adevărat strălucitoare. Janatr este o îmbinare a forței chihlimbarului cu metalele nobile (argint, platină și aur). Produsele oferă o îngrijire inovatoare pentru corp și mâini. Jantar DNA REPAIR este secretul tinereții, reprezentând o îngrijire care activează procesele de refacere ale pielii, datorită forței pietrelor prețioase și a metalelor nobile – efect Glamour Skin. Redă pielii aspectul sănătos, tânăr și radiant. Ambalate în flacoane elegante, produsele Jantar vor fi un cadou cu adevărat impresionant.

NU UITA! dacă faci cumpărături de minimum 100 de lei, până pe 30 martie, primești și tu un cadou – un șampon Herbal Care cu extract de hamei. 

cadouri de 8 martie

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Tu ce produse Farmona le vei surprinde pe femeile dragi din viața ta, de 8 martie? Dar pentru răsfățul tău ce vei alege?

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x