Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Black Friday la Farmona! 30% reducere la orice produs

Black Friday: în perioada 22 – 29 noiembrie 2019 ai reducere 30% la orice produs* de pe site. Profită de prețuri extraordinare la cele mai iubite game de îngrijire zilnică și profesională by Farmona: Tutti Frutti, Nivelazione, Jantar, Herbal Care, Radical ș.a., în limita stocurilor disponibile.
*excepție pachetele cadou și produsele aflate deja la reducere

Black Friday la produse de îngrijire zilnică & profesională, dermatocosmetice și protecție solară

În gama noastră de produse destinate îngrijirii zilnice & profesionale, veți descoperi articole pentru îngrijirea tenului, a mâinilor și picioarelor, pentru îngrijirea corpului, a părului, dar și produse delicate pentru igiena intimă.

Toate produsele conțin ingrediente naturale, extracte de plante și uleiuri a căror efecte benefice asupra corpului au fost dovedite de-a lungul timpului.

Eficacitatea produselor noastre a fost certificată atât în laborator, cât și de către persoanele care folosesc regulat cosmeticele Farmona în rutina lor de îngrijire zilnică.

Iată doar câteva dintre cele mai iubite cosmetice naturale Farmona, pe care le poți cumpăra de Black Friday

Îngrijire zilnică

Îngrijire profesională

Dermatocosmetice

Protecție solară

Despre Farmona

Compania Laboratoarele de Cosmetice Naturale FARMONA a fost fondată în anul 1997, în orasul polonez Cracovia. Filosofia firmei combină ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale.  Produsele astfel create au caștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficiența cosmeticelor naturale.

Produsele FRAMONA se găsesc în Australia, Corea de Sud, Turcia, Grecia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Norvegia, Germania, Austria, Letonia, Georgia, Bulgaria, Moldova, Azerbaidjan, Rusia, Irlanda, Spania, Portugalia, Cehia, Slovacia, precum și în Belarus, Lituania, Cipru, Statele Unite ale Americii, Ucraina și Kazahstan, iar acum și în România.

Pentru fi mereu la curent cu noutăți și promoții, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x