Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Prinde superofertele de Black Friday, în perioada 13-15 noiembrie

Cele mai așteptate zile de superoferte au venit, în sfârșit! De Black Friday, ți-am pregătit surprize minunate. În perioada 13-15 noiembrie te ateptăm la noi pe site www.farmona.ro să profiți de cele mai bune promoții la produsele tale preferate:

1.       50% reducere la toate pachetele cadou, maximum 10 pachete de client;
2.       70% reducere la gamele Sweet Secret și Jantar, maximum 10 produse.

Oferte Black Friday: reduceri de până la 70%

De Black Friday e momentul ideal să îți pregătești cadourile pentru Moș Nicoale și Moș Crăciun. Cu atât mai mult cu cât cele mai îndrăgite produse sunt la prețuri WOW. Pachetele noastre cadou sunt ideale pentru a-ți face o bucurie sau pentru a le oferi cu ocazia aniversării, ori de pus în ghetuțe sau sub brăduț. Iată ce conține fiecare pachet cadou:

Pentru tine și cea mai bună prietenă: 50% la pachetele cadou Sweet Secret și Tutti Frutti

  • Pachetul cadou Sweet Secret „Ciocolată, chillie, zmeură, lime” conține: gel hibrid de baie și duș & exfoliant și mască nutritivă de corp. 
  • Pachetul cadou Sweet Secret „Portocale, scorțișoară, caramel” conține: gel hibrid de baie și duș & cremă regenerantă de corp.
  • Pachetul cadou Tutti Frutti „Pere și merișoare” (1) conține: gel de baie și duș & spray hidratant de corp.
  • Pachetul cadou Tutti Frutti „Pere și merișoare” (2) conține: gel de baie și duș & unt hidratant de corp.

Pentru tine și cea mai dragă mamă: 50% reducere la pachetele cadou Jantar și Herbal Care

  • Pachetul cadou Jantar corp „Chilimbar și Argint” conține: lapte de corp cu argint coloidal 200 ml + balsam de mâini cu argint coloidal 100 ml.
  • Pachetul cadou Jantar corp „Chilimbar și Platină” conține: balsam regenerant de corp cu platină coloidală 200 ml + ser regenerant S.O.S. pentru mâini cu platină coloidală 100 ml.
  • Pachetul cadou Jantar corp „Chilimbar și Aur” conține: cremă nutritivă de corp +cremă de mâini.
  • Pachetul cadou Herbal Care „Trandafir și Măsline” conține: cremă rejuvenantă cu trandafir sălbatic zi/noapte + cremă mâini cu măsline și măceșe.
  • Pachetul cadou Herbal Care „Iris Siberian” conține: cremă antirid cu iris siberian și celule stem zi/noapte + tonic hidratant pentru ten.

Oferte Black Friday: 70% reducere la gamele Sweet Secret și Jantar

Despre gama Sweet Secret

Sweet Secret este într-adevăr secretul dulce cu care îți menții pielea strălucitoare, bine hidratată și tonică. Orice baie sau duș va deveni răsfățul suprem, cu note onctuase de ciocolată și caramel, ori note spicy de chillie. Produsele cosmetice pentru îngrijirea corpului sunt îmbogățite cu ingrediente excepționale și note olfactive sofisticate, care îți garantează rezultate eficiente și momente de plăcere și relaxare.

Despre gama Jantar

Jantar este una dintre gamele noastre preferate – o atingere prețioasă, pentru o piele cu adevărat strălucitoare. Janatr este o îmbinare a forței chihlimbarului cu metalele nobile (argint, platină și aur). Produsele oferă o îngrijire inovatoare pentru corp și mâini. Jantar DNA REPAIR este secretul tinereții, reprezentând o îngrijire care activează procesele de refacere ale pielii, datorită forței pietrelor prețioase și a metalelor nobile – efect Glamour Skin. Redă pielii aspectul sănătos, tânăr și radiant.

Alege calitatea produselor Farmona – cosmetice cu ingrediente naturale pentru îngrijirea adecvată a întregului corp

Așa cum bine știți, produsele Farmona au fost create pentru îngrijirea adecvată a corpului, combinând ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritivă a ingredientelor naturale vegetale. Produsele astfel create au câștigat încrederea și recunoașterea clienților care prețuiesc inovația, calitatea superioară și eficientă a cosmeticelor cu ingrediente naturale.

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

Tu cu ce te vei răsfăța de acest Black Friday?

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x