Comenzi telefonice: 0741 407 527
Luni-Vineri: 08:30-16:30
Coșul meu

Coș

Meniu
Căutare

Alege produsele de protecție solară Sun Balance

Pe timpul verii, cea mai mare grijă este să alegi o protecție solară adecvată, pentru a te bucura de soare, fără riscuri. În gama Sun Balance de la Farmona vei descoperi produse variate, ideale pentru îngrijirea corpului, a tenului și a părului, dar și produse de protecție solară pentru cei mici.

De ce este important să alegi o protecție solară de calitate?

Știm că soarele e benefic pentru organism. Pe lângă culoarea frumoasă pe care o capătă o piele bronzată, soarele are numeroase beneficii asupra sănătății fizice și emoționale:

  • crește nivelul de oxigen, ceea ce înseamnă că organismul consumă mai multe calorii și astfel vă ajută în procesul de slăbire;
  • ajută la sintetizarea vitaminei D în organism;
  • crește durata de viață și fertilitatea;
  • oferă o stare de bine etc.

Însă, prea mult soare, ca orice este în exces, ne poate dăuna. De la arsuri la nivelul pielii, până la alte probleme mai serioase, cert este că, pentru a ne bucura de soare și de numeroasele lui beneficii, trebuie să avem în vedere câteva măsuri de prevenție și protecție.

Produsele de protecție solară sunt special concepute pentru a reduce efectele negative ale soarelui, asupra pielii, fiind îmbunătățite cu filtre UVA/UVB.

Protecția solară adecvată ne ajută:

  • să evităm îmbătrânirea prematură a pielii;
  • să evităm arsurile solare;
  • să evităm apariția alergiilor solare (cauzate de razele UVA, care în exces pot cauza intoleranță la soare);
  • să evităm apariția petelor pigmentare.

Sun Balance, gama ta de încredere

Produsele Sun Balance sunt concepute pe baza celor mai bune ingrediente și îți oferă îngrijirea completă de care ai nevoie. În gamă, există și cremă de protecție solară pentru copii, începând cu vârsta de 1 an. Iată de ce Sun Balance este gama ta de încredere – ingrediente:

• apă termală – bogată în minerale și microelemente, tonifică și calmează iritațiile;

• activator de vitamină D* – asigură echilibrul între activarea naturală a vitaminei D în piele și protecția solară necesară;

ulei buriti – cunoscut pentru proprietățile sale benefice, conferă o nuanță frumoasă bronzului, hidratează și emoliază epiderma și întârzie procesele de îmbătrânire ale acesteia.

*reface funcțiile receptorului vitaminei D (VDR).

Produsele Sun Balance

Pentru detalii, comenzi și informații suplimentare, noi îți stăm la dispoziție la tel. 0741 407 527 sau pe email office@farmona.ro.

Ca să fii mereu la zi cu ofertele și noutățile noastre, urmărește-ne pe facebook.

 

Toate prețurile afișate conțin TVA
Închide harta
x